Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home4/r53054opti/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2854
Pedodonție - Optim Dent București

Servicii

PEDODONȚIE


Despre

PEDODONȚIE


01234567890

ANI

EXPERIENȚĂ ÎN PEDODONȚIE
Pedodonția sau stomatologia pediatrică face referire la procedurile de stomatologie pentru copii. Stomatologia pentru copii include prevenirea, diagnosticarea și tratarea dinților sugarilor și copiilor cu vârste sub 16 ani. Un pedodont este un medic dentist specializat pe copii, cu pregătirea necesară pentru a lucra și a comunica cu cei mici. Dantura celor mici este expusă la diverse forme de atacuri bacteriene, iar tratarea cu indiferență poate influența negativ dezvoltarea ulterioară a danturii acestora.

stomatologie copii

De ce stomatologie pentru copii?


Copii trebuie obișnuiți cu vizitele periodice la medicul stomatolog încă de la apariția primului dinte. La o vârstă așa fragedă, copii încă nu sunt complet conștienți de actul medical, prin urmare acomodarea poate fi mai ușoară și mai simplă. Odată cu trecerea timpului, frica de medicul dentist poate să apară, iar acest lucru se poate întâmpla din două motive:


Experiențe neplăcute și dureroase care au rezultat din vizite anterioare


Imaginea negativă legată de vizita la medicul stomatolog transmisă de alte persoane (colegi, rude, prieteni, etc.) sau din alte surse (desene animate, filme, cărți, etc.)


Prin urmare, serviciile stomatologice trebuie realizate de specialiști pregătiți să lucreze cu cei mici. Vizitele copiilor trebuie să se realizează în cele mai confortabile și plăcute condiții. Pentru început medicul pedodont se ocupă cu acomodarea copilului în cabinetul stomatologic. Specialistul se va dedica în totalitate pentru a îi spune, arăta și explica celui mic cum se va rezolva problema dentară pe care o are. În plus, spre deosebire de stomatologia obișnuită, un specialist în pedodonție acordă suficient timp copiilor să se acomodeze, așadar vizita nu este grăbită și stresantă.


Ce beneficii oferă pedodonția?


Evitarea și reducerea afecțiunilor dentare de la vârste fragede

Evitarea migrării dinților vecini în poziții incorecte

Reducerea riscului de infecții, abcese dentare și febrăReducerea problemelor de masticație și alimentație


Prevenirea și tratarea cariilor dentare aflate în stadiu incipent


Monitorizarea evoluției dinților și a gingiilor

Hai să ne cunoaștem!

PROGRAMEAZĂ-TE!

Ne poți contacta telefonic de luni până vineri în intervalul orar 9:00-20:00 sau oricând pe adresa noastră de email.


PROGRAMĂRI

+40 744 342 485EMAIL

contact@optimdent.roUrmărește-ne pe

SOCIAL MEDIA

Vrei să descoperi sfaturi utile direct din partea specialiștilor? Urmărește-ne!© OPTIM DENT 2024. Toate drepturile rezervate.