Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home4/r53054opti/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2854
Implantologie - Optim Dent București

Servicii

IMPLANTOLOGIE


Despre

IMPLANTOLOGIE


0123456789001234567890

ANI

EXPERIENȚĂ ÎN IMPLANTOLOGIE

Specialitatea medicinei dentare care are ca scop principal înlocuirea dinților lipsă sau grav deteriorați cu un implant dentar poartă numele de implantologie. Putem pierde unul sau mai mulți dinți din cauza anumitor factori, precum înaintarea în vârstă, traumatisme dentare, carii sau boli parodontale. Implanturile dentare reprezintă unica soluție de înlocuire completă a dinților lipsă și de redare a funcționalității și aspectului natural al danturii. Cu o rată de succes de peste 96%, implantul dentar a devenit opțiunea preferată în rândul celor care au avut nevoie de înlocuirea dinților pierduți.


implant dentar

Care sunt pașii de urmat dacă vrem implanturi?

Consultația de specialitate

Pregătirea unui plan de tratament pe baza unor radiografii și măsurători realizate de specialist.


Tratament chirurgical

Inserarea unui implant dentar în osul maxilar.


Tratament protetic

Realizarea și fixarea lucrării protetice finale.

Cât costă un tratament cu implant dentar?

Este datoria noastră să explicam pacientului faptul că această întrebare este des formulată în mod eronat. Planul de tratament este realizat special pentru fiecare pacient în parte, prin urmare pacientul nu achiziționează un implant dentar, ci achită un tratament de reabilitare dentară cu un implant dentar. Prețul final al acestui tratament este calculat pentru fiecare pacient conform planului de tratament pe care îl urmează, iar acest plan de tratament poate fi propus doar de un medic specialist în urma consultației. Prețul final al tratamentului este influențat de tipul de implant dentar, necesitatea unor manopere suplimentare (sinus lifting, adiție os, membrană resorbabilă, etc.) și tipul de lucrare protetică. Aceste opțiuni se discută împreună cu specialistul și în urma acestora se poate calcula prețul tratamentului.

Ce beneficii ne oferă implanturile?

Confort în masticație și vorbire

Rezultatul are un aspect natural și potrivit pacientului

Rezultatul obținut este pe termen lung

Singura soluție care împiedică resorbția osoasăÎmpiedică modificarea aspectului facial


Previne migrarea dentară a dinților naturali


Recuperarea după intervenție este rapidă


Redă toate funcțiile dintelui lipsă

Hai să ne cunoaștem!

PROGRAMEAZĂ-TE!

Ne poți contacta telefonic de luni până vineri în intervalul orar 9:00-20:00 sau oricând pe adresa noastră de email.


PROGRAMĂRI

+40 744 342 485EMAIL

contact@optimdent.roUrmărește-ne pe

SOCIAL MEDIA

Vrei să descoperi sfaturi utile direct din partea specialiștilor? Urmărește-ne!© OPTIM DENT 2023. Toate drepturile rezervate.