Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home4/r53054opti/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2854
Estetică dentară - Optim Dent București

Servicii

ESTETICĂ DENTARĂ


Despre

ESTETICĂ DENTARĂ


0123456789001234567890

ANI

EXPERIENȚĂ ÎN ESTETICĂ DENTARĂ

Cu siguranță ai auzit de procedura de albire dentară sau înfrumusețarea danturii cu ajutorul fațetelor dentare. Aceste proceduri aparțin specialității de estetică dentară, care include tratamente și proceduri din mai multe arii stomatologice. Scopul acestei specialități este de a îmbunătăți aspectul arcadelor dentare, a gingiilor și a țesuturilor moi din cavitatea bucală. Estetica în stomatologie vine în ajutorul pacientului care își dorește un zâmbet cât mai strălucitor și natural, care să îi îmbunătățească stima de sine. Aceste proceduri realizate la nivelul dinților și țesuturilor adiacente trebuie realizate de specialiști care au cunoștințe despre anatomia, funcționalitatea și estetica aparatului masticator.


În mod natural, aspectul dinților se modifică odată cu trecerea anilor. Fie că este vorba de apariția petelor, pierderea strălucirii, apariția cariilor sau acumularea de tartru, aspectul danturii noastre are de suferit în urma acestora. În plus, obiceiuri precum fumatul sau consumul alimentelor și băuturilor cu coloranți accelerează apariția problemelor dentare. Conform studiilor, aproximativ 90% dintre pacienți solicită albire dentară pentru a aduce o strălucire zâmbetului lor. Fie că este vorba de o procedură simplă sau una mai complexă, estetica dentară poate face diferența în ceea ce privește aspectul danturii tale.


albire dentară

Ce include estetica dentară?

Cele mai întâlnite proceduri din această arie sunt:

Albirea dentară profesională;

Bonding dentar;

Coroane dentare;

Fațetare dentară;

Remodelare dentară;

Reconstrucție gingivală.


Când apelăm la aceste tratamente?

Tratamentele menite să îmbunătățească aspectul dinților și să creeze un zâmbet frumos pot fi soluția pentru pacienții mai puțin mulțumiți de partea estetică a danturii lor. Putem apela la aceste proceduri în mai multe situații, câteva exemple fiind:

Culoare inestetică a danturii (dinți pătați și cu o culoare gălbuie);

Dinți asimetrici (dinți poziționați incorect, dinți ciobiți/sparți/tociți);

Spațiere dificlă interdentară (dinți înghesuiți);

Textura neomogenă a danturii;

Traumatisme dentare.

Care sunt beneficiile tratamentelor estetice?


Armonizarea feței

Rezultat de durată

Aspect naturalStimularea încrederii în sine


Culoarea potrivită a danturii


Rezultat imediat

Hai să ne cunoaștem!

PROGRAMEAZĂ-TE!

Ne poți contacta telefonic de luni până vineri în intervalul orar 9:00-20:00 sau oricând pe adresa noastră de email.


PROGRAMĂRI

+40 744 342 485EMAIL

contact@optimdent.roUrmărește-ne pe

SOCIAL MEDIA

Vrei să descoperi sfaturi utile direct din partea specialiștilor? Urmărește-ne!© OPTIM DENT 2024. Toate drepturile rezervate.