TESTIMONIALE

Nu există o carte de vizită mai bună pentru o clinică stomatologică decât recomandarea pacienților.

SERVICIICONTACT

Ce spun pacienții despre clinica stomatologică

EXPERIENȚA OPTIM DENT


Foarte mulțumită de profesionalismul și atitudinea personalului medical care m-a surprins plăcut, chiar îi recomand cu încredere!


Dorina C.

De apreciat măsurile de precauție și igienă, se observă de la început respectul pe care îl au față de pacienți și de meserie. Recomand!


Delia T.

Mi-au schimbat complet înfățișarea și zâmbetul, nu mi-a venit să cred când m-am văzut după atâta timp cu un zâmbet fix cum îmi doream. Vă mulțumesc mult!


Iulia N.

Recenziile

CLIENȚILOR NOȘTRI


clinica stomatologică

Obișnuiam să am o teamă de dentist, din acest motiv nu a fost niciodată o experiență confortabilă pentru mine. Dacă știam de această clinică stomatologică și cum o să decurgă programările, cu siguranță veneam mult mai devreme.


Anda C.


clinica stomatologică

Atenție sporită asupra pacientului, grijă, respect și igienă. Totul este la standarde înalte încă de la primul contact cu echipa.


Constantin S.


clinica stomatologică

Această clinică stomatologică și echipa ei poate fi descrisă prin: profesionalism, amabilitate și dedicare totală. Explicații pe înțelesul pacienților și servicii de calitate!


Daniela I.


Cea mai bună reclamă pentru o clinică stomatologică

SUNT PACIENȚII


Am fost cu cel mic și pot spune că sunt extrem de mulțumită de atitudinea lor, el fiind foarte fricos și speriat de doctori, a fost o experiență confortabilă și plăcută pentru el. Mă bucur că am putut găsi clinica stomatologică unde a scăpat de frica de dentist.


Mara P.


Mi-a plăcut foarte mult abordarea medicilor și faptul că mi-au fost prezentate toate opțiunile, avantajele, dezavantajele și riscurile. M-am simțit confortabil să pun întrebări și m-au făcut să am încredere că urmăresc să îmi ofere cea mai bună variantă.


Alina G.


De la prima consultație am rămas profund uimită și plăcut surprinsă de servicii, atmosferă si profesionalism!


Laura S.


Seriozitate și respect pentru pacient! Echipa are foarte multă răbdare și primul pas a fost să se asigure că înțeleg în ce consta tratamentul pe care urma să îl fac. Au fost foarte amabili, mai ales că am avut foarte multe întrebări.


Tudor A.


Despre

SERVICIILE NOASTRE


Atmosferă plăcută și relaxantă, oameni care te întâmpină cu zâmbetul pe buze și pregătiți să te ajute. Sunt foarte primitori, au vorbit și glumit cu mine ca să simt mai comod când au văzut cât de speriat eram. Rezultatul este peste măsura așteptărilor, cu siguranță recomand serviciile lor. Mulțumesc pentru profesionalism!


Florian D.


Hai să ne cunoaștem!

PROGRAMEAZĂ-TE!

Ne poți contacta telefonic de luni până vineri în intervalul orar 9:00-20:00 sau oricând pe adresa noastră de email.


PROGRAMĂRI

+40 744 342 485EMAIL

contact@optimdent.roUrmărește-ne pe

SOCIAL MEDIA

Vrei să descoperi sfaturi utile direct din partea specialiștilor? Urmărește-ne!© OPTIM DENT 2024. Toate drepturile rezervate.